aanbevelingen de parel

Referenties

Enkele reacties van onze opdrachtgevers:

Gerrit Nellestein,
directeur Woningstichting Volksbelang Wijk bij Duurstede:
Al ruim 36 jaar maken wij gebruik van de diensten van Schoonmaakbedrijf de Parel. Zij houden de trappenhuizen schoon van onze portiekwoningen, ons kantoor en in voorkomende gevallen leegstaande huurwoningen. Enkele jaren geleden hebben wij daarnaast met hen een contract gesloten voor het schoonhouden van de dakgoten van onze huurwoningen. Dat wij tevreden zijn over de dienstverlening van de Parel hoeven wij daarom niet uit te leggen!!! 
Jan Kuijt,
Vestiging Directeur Ford Broekhuis in Doorn

Al jaren is de Ford garage in Doorn een begrip, voorheen onder de naam Ford Renes en nu als onderdeel van Broekhuis onder de naam Ford Broekhuis Doorn. Wij staan voor excellente service en een goed product met een zeer enthousiast team van medewerkers. Wat wij aan kwaliteit leveren zien wij ook graag terug in de dienstverlenende bedrijven naar ons toe. Vandaar dat de keuze is gevallen op onder andere het bedrijf De Parel, waar wij ook zeer tevreden over zijn. 
Linda van Vemde
Office management Procurios, Wijk bij Duurstede

Procurios is de onderneming uit Wijk bij Duurstede die staat voor Slimmer werken met internet. Sinds september 2008 is Procurios klant van De Parel dienstverlening. De Parel is bij Procurios verantwoordelijk voor het schoonhouden van het pand en het wasgoed.
Procurios hecht veel waarde aan kwaliteit en service en De Parel biedt dit aan in hun dienstverlening. Wij zijn erg tevreden met het resultaat dat De Parel twee keer in de week levert! 
Het team van Herold-DVP Bouwkundig Adviesbureau
Herold-DVP is gespecialiseerd in ontwerp- en bouwmanagement. Bouwmanagementopdrachten zijn verkregen voor kleine tot bijzonder grootschalige projecten. Ontwerpopdrachten omvatten tot middelgrote opdrachten van nieuwbouw, verbouw, interieur & restauratie.
Voor al onze werkzaamheden gelden als belangrijke doelstellingen:
– onafhankelijkheid ten aanzien van alle disciplines
– oplossingsgerichte aanpak van ontwerp en realisatie
– optimalisatie van kwaliteit en bruikbaarheid
– beheersing van kosten en tijdsplanning.
Wij werken nu al een geruime tijd met De Parel Dienstverlening. Wij zijn zeer tevreden over de schoonmaakwerkzaamheden en met name wat betreft het zorgzaam omgaan met de stukken hier op kantoor.
We zien uit naar een lange samenwerking! 
Effort & Support
Effort & Support is sinds 1996 gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Ons bureau, gevestigd in Wijk bij Duurstede, kenmerkt zich met name door een gedreven belangenbehartiging van ongevalslachtoffers, waarbij kwaliteit en betrokkenheid op de voorgrond staan. Die kwaliteit en betrokkenheid vinden we ook bij De Parel Dienstverlening. Sinds een jaar worden de schoonmaakwerkzaamheden twee keer per week naar tevredenheid uitgevoerd. Wij hebben er geen omkijken meer naar, zodat wij onze aandacht volledig kunnen richten op onze klanten. 
Mevrouw A. Offermans,
Bewoonster Appartementencomplex De Ruisdaelhof

Sinds medio 2008 woon ik met groot genoegen in ons prachtige appartementencomplex “De Ruisdaelhof”. Een grote bijdrage aan dit genoegen levert De Parel Dienstverlening, door te werken aan een schoon en helder gebouw van zowel entree, atrium, parkeergarage, galerijen, lift en ramen. Van mij mogen ze blijven!!!  
Aane Vonk,
Voorzitter Vereniging van Eigenaren van Litsenborg, appartementencomplex aan de David van Bourgondiëweg 1 te Wijk bij Duurstede

Het schoonmaakbedrijf ‘De Parel Dienstverlening’ houdt al vijf jaar de algemene ruimten van dit comlex schoon. Onder de algemene ruimten wordt verstaan: de hoofdingangen, de trappenhuizen, de personenliften en de autolift. Het schoonmaken wordt gedaan volgens de overeengekomen afspraken. Daarnaast kan elke eigenaar zijn eigen beglazing laten wassen door ‘De Parel Dienstverlening’. De eigenaren van het complex zijn tevreden over het schoonmaken, het nakomen van de afspraken, de vriendelijkheid van het personeel van het bedrijf en het luisterend oor als er onverhoopt toch een op- of aanmerking wordt gemaakt. 
Jan Born,
Directie Born Bouwbedrijf

Ravenswaayse steeg 22
4119 LS Ravenswaay
Wij zijn werkzaam in :
• nieuwbouw
• verbouw
• renovatie
• onderhoud
• en technische bouwbegeleiding
We werken met eigen personeel en besteden uit aan onderaanemers. Zo ook hebben wij gewerkt en werken we met de Parel. Deze samenwerking gaat naar volle tevredenheid en wij rekenen er op dat dit in de toekomst voortgezet wordt.

Schoonmaak, onderhoud & ondersteunend werk